LANDE

Kompaniju LANDE je osnovao team stručnjaka sa svojim 20-godišnjim iskustvom kako bi razvio i plasirao inovativne, ergonomske, ekonomične i funkcionalne proizvode. LANDE je profesionalni partner s najboljim rješenjima za 19” ormare i pripadajući pribor, telekom ormarima (unutarnji/vanjski), ormarima za poslužitelje i podatkovne centre te širokim rasponom daljnjih proizvoda za IT sektor.

LANDE uvodi novi koncept u IT sektor zahvaljujući svojim pristupačnim i praktičnim visokokvalitetnim proizvodima dizajniranim u skladu s promjenjivim tržišnim uvjetima i zahtjevima kupaca. Uz najsuvremeniju opremu, strojeve i iskusno rukovodeće osoblje i radnike, proizvode se visokokvalitetni proizvodi s velikim kapacitetima u proizvodnim pogonima većim od od 20.000 m² u industrijskoj zoni Eskişehir u Turskoj. ERP sustav je implementiran u sve procese i cijeli sustav se prati besprijekorno. U proizvodnim linijama koriste se sredstva i alati vrhunske tehnologije, a procesnim pristupom postiže se kontinuirano poboljšanje. LANDE proizvodi i usluge certificirani su prema sustavu osiguranja kvalitete TS EN ISO 9001. Svijest o okolišu je prioritet. LANDE ima proizvodni kapacitet od 1000 komada/dan.

LANDE linija komunikacijskih ormara, serverski ormara, opreme za ventilaciju ormara, optičke ladice, patch paneli, cable managment sustavi i ostala oprema dobro je poznata na hrvtaskom tržištu već više od desetljeća.