ATLAS IT GROUP

ATLAS IT Group, Zagreb je kompanija za distribuciju komponenti za opremanje informatičkih mreža, strukturno kabliranje te distribuciju alata i audio/video opreme. Prikupljeno iskustvo kroz više od 25 godina postojanja u ICT industriji, na tržištu Republike Hrvatske ali i tržištima susjednih zemljama centralne i istočne Europe, garancija je kvalitetne suradnje kako u dobavi najboljih rješenja tako i u savjetovanju i edukaciji naših partnera. Zahvaljujući našem teamu zaposlenika, pružamo maksimalni suport u procesu prodaje, ali tu smo za sva pitanja i u fazi post-prodaje. Naš prodajni portfelj uključuje visokokvalitetnu opremu najboljih svjetskih proizvođača.

Naša prodajni program pokriva sljedeće:

Aktivnu i pasivnu mrežnu opremu
Opremu za Data centre
Neprekidne izvore napajanja (UPS) i izvore napajanja (PDU)

Komunikacijske ormare (zidne i samostojeće) s pripadajućom opremom

Uređenje za testiranje optičkih instalacija

Industrijski program outdoor oramara, strujne vodiće, sustave hlađenja industrijskih ormara

Široki program proizvoda za označavanje (labels, ties…)

Izvođenje i instalaciju preko naših parnera

Krešimir Potočki, direktor

Dugogodišnje iskustvo u prodaji te u računovodsvu i financijama želim iskoristiti za maksimiziranje učinkovitosti poduzeća i poslovnih rezultata, na način da se kroz optimiziranje procesa, implementaciju digitalnih alata te otvaranje novih kanala prodaje i marketinga postigne planirani cilj.

Siniša Perković, direktor

Suradnjom s najznačanijim kompanijama na tržištu, te radom na mnogim ICT projektima ostvareno je ogromno iskustvo koje želim iskoristi da na tržištu uvijek budemo prvi s tehnološki najmoderniji produktima ili rješenjima. Pristup svakom kupcu s respektabilnom pažnjom garant je uspjeha i prosperiteta poduzeća.