KELINE

KELINE sustav strukturnog kabliranja rezultat je rada stručnjaka na području istraživanja, ispitivanja i proizvodnje komponenti za brzi digitalni prijenos signala. KELINE predstavlja ne samo proizvod već i tehničku stručnost u obliku razvoja, kontrole kvalitete, stručnog usavršavanja i sveobuhvatne tehničke podrške. Zahvaljujući tome, može isporučiti učinkovita i inovativna rješenja prilagođena specifičnim potrebama svojih korisnika. Iz ponude izdvajamo Leline keystone jacks, KELINE patch kablove, KELINE patch panele.

Sustav KELINE razvijen je, proizveden i testiran u skladu s međunarodnim, europskim i američkim standardima za strukturirano kabliranje. Zahvaljujući bliskoj suradnji s neovisnim laboratorijima i dosljednom praćenju rada standardizacijskih komisija, KELINE unaprijed reagira na sve promjene u međunarodnoj normizaciji.

Kvaliteta KELINE proizvoda provjerena je višegodišnjim korištenjem u podatkovnim centrima, poslovnim centrima, industrijskim postrojenjima, državnim sjedištima, kao iu kritičnim infrastrukturnim objektima.

Download kataloga KELINE 2023.