CONTEG

Od svog osnutka 1998. godine, CONTEG nastavlja svoj stalni razvoj i rast. Danas je jedan od vodećih proizvođača cjelovitih rješenja za podatkovne centre, telekomunikacijske ormare i industrijska kućišta. Pružamo globalnu prodaju i tehničku podršku, imamo proizvodne pogone opremljene najnovijim tehnologijama, a također vodimo laboratorij za ispitivanje u podatkovnom centru. Svoja rješenja isporučujemo malim poduzećima, velikim korporacijama kao i industrijskim kupcima.

Proizvodimo i isporučujemo ITC ormare te industrijska i vanjska kućišta, cjelovita rješenja za DATA centre uključujući sustave preciznog hlađenja, inteligentnu distribuciju energije, sustave nadzora i sustave menadžmenta kabela.

Naši inovativni i modularni proizvodi i rješenja u skladu su s trenutnim trendovima u industriji. Njihovu kvalitetu i funkcionalnost mogu potvrditi naši globalni kupci. Koriste se u cijeloj IT industriji prilikom servera, UPS-a i drugih komponenti te za upravljanje strukturiranim kabelskim sustavima unutar i izvan ormara.