KLEIN TOOLS

Od 1857. godine tvrtka kojom je upravljao Mathias Klein i njegovi potomci do pete generacije, rasla je i razvijala se zajedno s telekomunikacijskom i električnom industrijom gdje su Kleinova kliješta prvi put našla veliku primjenu.

Danas KLEIN TOOLS, Inc. predstavlja mnogo više od Klein kliješta. Proizvodna linija tvrtke proširena je tako da uključuje gotovo sve glavne vrste ručnog alata koji se koriste u građevinarstvu, elektronici, rudarstvu i općoj industriji uz električna i telekomunikacijska polja. KLEIN TOOLS također isporučuje liniju zaštitne opreme za rad, koja je izložena u zasebnom katalogu.

Na međunarodnoj razini, Kleinovi proizvodi dostupni su diljem svijeta kroz dobro uspostavljenu mrežu agenata i distributera koji imaju proizvode koji su potrebni za njihova određena tržišta. Kleinova reputacija kao vodećeg proizvođača proizvoda profesionalne kvalitete je globalna.

Poput industrije u kojima se upotrebljavaju KLEIN TOOLS alati, kompanija KLEIN TOOLS je dramatično narastao od 1857. godine.