PANDUIT

Iako se svijet dramatično promijenio otkako je priča PANDUIT-a počela 1955. godine kada je osnivač Jack E. Caveney izumio Panduct kanal za ožičenje u svojoj garaži, duh otkrića i stav “mogu učiniti” ostali su do danas. Odabirući inovacije umjesto kopiranja, PANDUIT nastavlja stvarati vrhunska rješenja fizičke električne i mrežne infrastrukture u širokom spektru poslovnih okruženja.

Kao tvrtka usmjerena na kupca, ponosimo se stvaranjem kontinuiranog protoka novih proizvoda, softvera i rješenja dizajniranih da vam pomognu u postizanju vaših poslovnih ciljeva. Partnerstvom s PANDUITOM možete razviti svoju strategiju povezivanja na temelju koji osigurava skalabilnost, točnost, sigurnost i pouzdanost.

Kvaliteta vaše infrastrukture ima izravan utjecaj na uspjeh vašeg poslovanja. Kao vodeći u infrastrukturnim proizvodima i uslugama za podatkovne mreže i aplikacije za električnu energiju, PANDUIT vam pomaže stvoriti rješenja za povezivanje koja vam daju mogućnost da postanete produktivniji i prilagodljiviji u cijeloj organizaciji.

Panduit rješenja implemetirana su u velikom broju projekata na teritoriju Republike Hrvatske, u svim granama industrije. Iz ponude izdvajamo keystone jack-ove, server cabinet, patch panel-e i ostalo.