Iako se svijet dramatično promijenio otkako je priča PANDUIT-a počela 1955. godine kada je osnivač Jack E. Caveney izumio Panduct kanal za ožičenje u svojoj garaži, duh otkrića i stav “mogu učiniti” ostali su do danas. Odabirući inovacije umjesto kopiranja, Panduit nastavlja stvarati vrhunska rješenja fizičke električne i mrežne infrastrukture u širokom spektru poslovnih okruženja.

Kao tvrtka usmjerena na kupca, ponosimo se stvaranjem kontinuiranog protoka novih proizvoda, softvera i rješenja dizajniranih da vam pomognu u postizanju vaših poslovnih ciljeva. Partnerstvom s Panduitom možete razviti svoju strategiju povezivanja na temelju koji osigurava skalabilnost, točnost, sigurnost i pouzdanost.

Kvaliteta vaše infrastrukture ima izravan utjecaj na uspjeh vašeg poslovanja. Kao vodeći u infrastrukturnim proizvodima i uslugama za podatkovne mreže i aplikacije za električnu energiju, Panduit vam pomaže stvoriti rješenja za povezivanje koja vam daju mogućnost da postanete produktivniji i prilagodljiviji u cijeloj organizaciji.

Panduit rješenja implemetirana su u velikom broju projekata na teritoriju Reublike Hrvatske, u svim granama industrije. Iz ponude izdvajamo keystone jack-ove, server cabinet, patch panel-e i ostalo

Od 2003. godine ATLONA je globalno vodeća kompanija u AV rješenjenjima  te rješenjima povezivanja i komunikacije. Kompanija je dobitnik brojnih priznanja i nagrada za rješenja koja su nastala u vlastitom R&D odjelu. Krajnji korisnici ATLONA rješanje su uz rezidencijalu svakako i  brojne edukativne ustanove, subjekti realnog sektora ali i državne instituicije.

ATLONA je agilna kompanija koja razvija inovativne i pouzdane proizvode za rješavanje izazova s kojima se suočava današnja AV industrija.

Jednako je važna i naša predanost klijentima da s njima bude lako poslovati i pružiti najbolje programske podrške u industriji. Atlona Advantage pruža vam najvišu razinu korisničke podrške, obuke i zaštite u industriji.

KELINE sustav strukturnog kabliranja rezultat je rada stručnjaka na području istraživanja, ispitivanja i proizvodnje komponenti za brzi digitalni prijenos signala. Keline predstavlja ne samo proizvod već i tehničku stručnost u obliku razvoja, kontrole kvalitete, stručnog usavršavanja i sveobuhvatne tehničke podrške. Zahvaljujući tome, može isporučiti učinkovita i inovativna rješenja prilagođena specifičnim potrebama svojih korisnika. Iz ponude izdvajamo Leline keystone jacks, Keline patch kablove, Keline patch panele.

Sustav Keline razvijen je, proizveden i testiran u skladu s međunarodnim, europskim i američkim standardima za strukturirano kabliranje. Zahvaljujući bliskoj suradnji s neovisnim laboratorijima i dosljednom praćenju rada standardizacijskih komisija, Keline unaprijed reagira na sve promjene u međunarodnoj normizaciji.

Kvaliteta Keline proizvoda provjerena je višegodišnjim korištenjem u podatkovnim centrima, poslovnim centrima, industrijskim postrojenjima, državnim sjedištima, kao iu kritičnim infrastrukturnim objektima.

Od svog osnutka 1998. godine, CONTEG nastavlja svoj stalni razvoj i rast. Danas je jedan od vodećih proizvođača cjelovitih rješenja za podatkovne centre, telekomunikacijske ormare i industrijska kućišta. Pružamo globalnu prodaju i tehničku podršku, imamo proizvodne pogone opremljene najnovijim tehnologijama, a također vodimo laboratorij za ispitivanje u podatkovnom centru. Svoja rješenja isporučujemo malim poduzećima, velikim korporacijama kao i industrijskim kupcima.

Proizvodimo i isporučujemo ITC ormare te industrijska i vanjska kućišta, cjelovita rješenja za DATA centre uključujući sustave preciznog hlađenja, inteligentnu distribuciju energije, sustave nadzora i sustave menadžmenta kabela.

Naši inovativni i modularni proizvodi i rješenja u skladu su s trenutnim trendovima u industriji. Njihovu kvalitetu i funkcionalnost mogu potvrditi naši globalni kupci. Koriste se u cijeloj IT industriji prilikom servera, UPS-a i drugih komponenti te za upravljanje strukturiranim kabelskim sustavima unutar i izvan ormara.

Od 1857. godine tvrtka kojom je upravljao Mathias Klein i njegovi potomci do pete generacije, rasla je i razvijala se zajedno s telekomunikacijskom i električnom industrijom gdje su Kleinova kliješta prvi put našla veliku primjenu.

Danas Klein Tools, Inc. predstavlja mnogo više od Klein kliješta. Proizvodna linija tvrtke proširena je tako da uključuje gotovo sve glavne vrste ručnog alata koji se koriste u građevinarstvu, elektronici, rudarstvu i općoj industriji uz električna i telekomunikacijska polja. Klein Tools također isporučuje liniju zaštitne opreme za rad, koja je izložena u zasebnom katalogu.

Na međunarodnoj razini, Kleinovi proizvodi dostupni su diljem svijeta kroz dobro uspostavljenu mrežu agenata i distributera koji imaju proizvode koji su potrebni za njihova određena tržišta. Kleinova reputacija kao vodećeg proizvođača proizvoda profesionalne kvalitete je globalna.

Poput industrije u kojima se upotrebljavaju  Klein Tools alati, kompanija Klein Tools je dramatično narastao od 1857. godine.

Imate kuhinju? Radite li u uredu? Ili čak upravljate cijelim podatkovnim centrom? Onda je velika vjerojatnost da već poznajete BACHMANNA. Tvrtka njemačkih korijena osnovana je prije više od 70 godina, 1947. godine. Danas je to globalno aktivna grupa poduzeća kojom upravljaju vlasnici u elektrotehničkoj industriji. Sa sjedištem u Stuttgartu u Njemačkoj, BACHMANN grupa razvija, proizvodi i distribuira proizvode i usluge za različita područja primjene. Na našem tržištu najčešće se susrećemo s utičnim naponskim razdjelčnicima, ugradbenim ili rack mount.

Kompaniju Lande je osnovao team stručnjaka sa svojim 20-godišnjim iskustvom kako bi razvio i plasirao inovativne, ergonomske, ekonomične i funkcionalne proizvode. Lande je profesionalni partner u rješenju sa svojim 19” ormarićima i pripadajućim priborom, telekom ormarima (unutarnji/vanjski), ormarićima za poslužitelje i podatkovne centre te širokim rasponom daljnjih proizvoda za IT sektor. Lande uvodi novi koncept u sektor zahvaljujući svojim pristupačnim i praktičnim visokokvalitetnim proizvodima dizajniranim u skladu s promjenjivim tržišnim uvjetima i zahtjevima kupaca. Uz najsuvremeniju opremu, strojeve i iskusno rukovodeće osoblje i radnike, proizvode se visokokvalitetni proizvodi s velikim kapacitetima u proizvodnim pogonima većim od od 20.000 m² u organiziranoj industrijskoj zoni Eskişehir. ERP sustav je implementiran u sve procese i cijeli sustav se prati besprijekorno. U proizvodnim linijama koriste se sredstva i alati vrhunske tehnologije, a procesnim pristupom postiže se kontinuirano poboljšanje. Lande proizvodi i usluge certificirani su prema sustavu osiguranja kvalitete TS EN ISO 9001. Svijest o okolišu je prioritet. Lande ima proizvodni kapacitet od 1000 komada/dan.

Lande linija komunikacijskih ormara, serverski ormara, opreme za ventilaciju ormara, optičke ladice, patch paneli, cable managment sustavi i ostala oprema dobro je poznata na hrvtaskom tržištu već više od desetljeća.